tirli pirli
tirli pirli
ja es otrdienas rītā uzlieku vasaras riepas, apņemos pie sevis pa lieldienu brīvdienām izvilkt no šķūnīša rolleri, nomazgāt un ierūcināt vaboli, tad sniegs ir klāt kā likts. ja gribat atkal vasaru, piespiediet mani uzlikt atpakaļ ziemas riepas un izvilkt no šķūnīša slēpes 

Re: tirli pirli
Tik pat labi jau arī es pie vainas
. Svētdien parūcināju vaboli, pirmdien ar Yamahu izbraucu cauri Rīgai un atpakaļ- otrdien sniegs......

Jaa, gjimenes pikniks atkal nobira. Sashliks virtuvee uz pannas jaacep!
Te nu tev bija astronomiskais pavasaris

Reiz bija:
1969 gada vabole - R.I.P.
1967 gada vabole - ražota Austrālijā
1973 gada vabole - no Vācijas
1955 gada vabole "BLACK MAMA" - no Zviedrijas
undis@vabole.lv
1969 gada vabole - R.I.P.
1967 gada vabole - ražota Austrālijā
1973 gada vabole - no Vācijas
1955 gada vabole "BLACK MAMA" - no Zviedrijas
undis@vabole.lv
Neba jau 1. gadu pa Lieldienām Sniegs !Undis wrote:Jaa, gjimenes pikniks atkal nobira. Sashliks virtuvee uz pannas jaacep!
Parasti ap šo laiku sāku bērzu sulas tecināt , tamdēl atceros ,ka vienugad bij tāds ,ka uz mežu nebija jēgas pat braukt ar 2 riteņu piedziņu , tikai ar 4 x 4!
Šogad tik tādas atvadu pūkas ...
Vai kāds ir jau ieurbies???
Ja nebūs salenieks ,tad jāmēģina sestdien , bet kuro gadu jau neesmu pamēģinājis kļavenieku patecināt !!!

Lai ražena olu kauja!
BlondBug
http://www.mousebreaker.com/games/parking2/play.php
Varētu būt,ka šitā spēle arī ir redzēta..
Varētu būt,ka šitā spēle arī ir redzēta..
Bug! I love you!
īsti zem kategorijas pārdod nelien, tāpēc rakstu šeit..
biju aizbraucis līdz graudu ielas zaļajam busam,tas kurš bez motora pusjaukts sakarā ar detaļu vajadzībām. runāju ar vienu zinātāju, kurš teica, ka var vinju savākt daļām, taču man viss viņš nav vajadzīgs, tad nu ir piedāvājums varbūt vēl kādam kas interesē, un varam njemt ka donoru uz pusēm. jo cena par vinju ari ir ljoti simboliska. un nevajadzīgos bleķus nodot lūžņos, jo vinjam nav papīru
ierosinājumi?
biju aizbraucis līdz graudu ielas zaļajam busam,tas kurš bez motora pusjaukts sakarā ar detaļu vajadzībām. runāju ar vienu zinātāju, kurš teica, ka var vinju savākt daļām, taču man viss viņš nav vajadzīgs, tad nu ir piedāvājums varbūt vēl kādam kas interesē, un varam njemt ka donoru uz pusēm. jo cena par vinju ari ir ljoti simboliska. un nevajadzīgos bleķus nodot lūžņos, jo vinjam nav papīru

ierosinājumi?