šodie redzēc/satikc!!!
Re: šodie redzēc/satikc!!!
šodien redzēts Kristināna ex buss (oranži melnais), ar nepiedienīgi augstu saceltu piekari 

Šodien,27.05 13.,pl.14.15, Dubultos redzēta vabole Reģ.Nr. JE-87.
Šodien,12.06.2013.pl. 15.00 Liepājā,pie Brīvības ielas 96.nama redzēta sudrabkrāsas "vabole" ar v.N. PO-6072.Līdz šim tādu nebiju manījis.
jaunā DEKO 8. lapā redzēts oranžs vabolis
http://www.manizurnali.lv/flash/377169/
ļaujiet minēt, ka tik tas nav nesen forumā ienākušais Mareks Kaminskis?
un vēl sandras melnā vabole redzēta
un vēl dzintars ar visu vaboli ticis jūtūbā
K8lP9Kh4iJA
http://www.manizurnali.lv/flash/377169/
ļaujiet minēt, ka tik tas nav nesen forumā ienākušais Mareks Kaminskis?
un vēl sandras melnā vabole redzēta
un vēl dzintars ar visu vaboli ticis jūtūbā
K8lP9Kh4iJA
vw typ1 '56 vw typ1 '67
Šodien,21.08 2013. ap 13:25 Slokā pie TC "Liedags" redzēta melna "VABOLE" ar v.n. GZ-7399 (šķiet,Aļonas auto).
šodien pretī pabrauca balodis ar busu kāzu ietērpā. pīpināju, vicinājos... nea. gan jau, ka tāpēc, ka uz vespas, ne ar vaboli šļūcu
vw typ1 '56 vw typ1 '67
Armands sestdien laikam atklāja sezonu, jo ar savu zilo vabuli tika manīts uz K.Ulmaņa gatves braucam jūrmalas virzienā.
Pašam piespiedu kārtā nācās sezonu pirms pusotras nedēļas kad ikdienas mašīnai radās problēmas ar eļļu.

Sezona tika atklāta 1.martā, kad oficiāli nevajag ziemas riepas. Man viņu vabolei vienkārši nekad nav bijis. Bet varēja arī agrāk.Guntars wrote:Armands sestdien laikam atklāja sezonu, jo ar savu zilo vabuli tika manīts uz K.Ulmaņa gatves braucam jūrmalas virzienā.Pašam piespiedu kārtā nācās sezonu pirms pusotras nedēļas kad ikdienas mašīnai radās problēmas ar eļļu.
Motosezona gan tika atklāta 23.februārī.

vabolis '68
Vakar ap saulrietu Mārupē redzēts red 65, pats biju uz moto.
Jāsāk jau aktīvāk kustināt VW, kā arī meita vēlējās, lai izvizinu!Sirmis wrote:Vakar ap saulrietu Mārupē redzēts red 65, pats biju uz moto.

Jāgatavojas sezonas atklāšanai!

VW Bubbla 1965, 1200 Lim.
VW Käfer 1973, 1200, 6V
VW Käfer 1973, 1200, 6V
- Wabool jk-dze.
- foruma ģeds
Jā, jā! Es arī šodien tiku pie lielās šampūnvaska pudeles!fiskars wrote: Jāgatavojas sezonas atklāšanai!
(kas, kā zināms, ir būtiskākais, lai vaboli pavasarī palaistu ielās)
es ar šodien busu dabūju dziesmā
ielēju karbiņos pa degvielas šļukai ,ieliku pavecu aķīti un pēc pusgada klusēšanas buss ierūcās atkal, (sīkumos neiedziļināšos kādas emocijas tad pārņem
)
jāsāk gatavot apskatei.

ielēju karbiņos pa degvielas šļukai ,ieliku pavecu aķīti un pēc pusgada klusēšanas buss ierūcās atkal, (sīkumos neiedziļināšos kādas emocijas tad pārņem

jāsāk gatavot apskatei.

Gaidam Tevi ielās!Aigars wrote:es ar šodien busu dabūju dziesmā![]()
ielēju karbiņos pa degvielas šļukai ,ieliku pavecu aķīti un pēc pusgada klusēšanas buss ierūcās atkal, (sīkumos neiedziļināšos kādas emocijas tad pārņem)
jāsāk gatavot apskatei.

Patīkamas sajūtas, vēl jo feināk, ka vari iekāpt iekšā un laisties Rīgas ielās!

Man tā labi sanācis, ka skate ir kaut kad maijā, tad sezonu var atklāt tai brīdī, kad sāls ir noskalots no mūsu ceļiem!

Viss lielākais prieks, kad arī forums ir atmodies no ziemas!

VW Bubbla 1965, 1200 Lim.
VW Käfer 1973, 1200, 6V
VW Käfer 1973, 1200, 6V
Šodien Olimpijas stāvvietā tumši sarkana vabole ar trīsciparu numuru. Varētu būt ap '65 gada ražojuma. Skaista!
Vaboles kārotājs =)